Stefano Pioli (AC Milan) Andrea Pirlo (Juventus)

Tre lag har samme poengsum nær toppen av Serie A, ingen av dem kjemper om mesterskapet for det ror Inter Milan lett i havn. – På tredje finner du Napoli, på fjerde Juventus og på femte AC Milan alle har 66 poeng etter 33 kamper.

To kjappe tap setter jobben til AC Milan manager Stefani Pioli i fare, tapene førte til at både Napoli og Juventus gikk forbi dem på tabellen. Gazetta dello Sport skriver at manageren får sparken hvis de ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League.

Les: Arsène Wenger henger seg på Arsenal raid

Årets sesong startet rett og slett fantastisk for AC Milan, de ledet lenge Serie A og Zlatan Ibrahimovic var imponerende god. – Så ble den svenske superstjernen skadet og ting ble litt mer trøblete. – De to siste kampene (Sassuolo og Lazio) har vært uten Zlatan på grunn av en muskelskade.

Andrea Pirlo er i enda større trøbbel, det er forventet at Juventus vinner Serie A og ikke bare kvalifiserer seg til Champions League. – To ting skjer med 100% sikkerhet hvis den gamle dame ender topp fire. Cristiano Ronaldo går videre til enten Paris Saint-Germain eller Manchester United og Andrea Pirlo får sparken til tross for sin legendestatus.

Les: Ex Barcelona håpefull signerer med Manchester United