Liverpool bør nå holde ekstra godt på Klopp – Beckenbauer har en drøm

309
Kom til meg og bli med på eventyret. (foto: Liverpool, twitter)

Liverpool stormet bokstavelig talt over Bayern München på vei mot avansement i Champions League. Jürgen Klopp, en allerede sterkt mislikt person hos Bayern-supporterne etter at han skapte problemer for dem i sin tid som Dortmund-manager, har fått der Kaiser til å slenge rundt seg med superlativene – og et drømmescenario. 

Bayern München var fornøyde etter 0-0-kampen på Anfield og trodde de skulle hente hjem sammenlangtsseieren på Allianz Arena.

Det var bare det at Jürgen Klopp vet hvordan han skal straffe Bayern på deres hjemmebane.

Tempo, tempo, tempo.

Uff da, Neuer. (foto: liverpool, twitter)

Nico Kovacs spillere fremsto som trege, slurvete og redde da bølgene med Liverpool-angrep kom med jevne intervaller.

Blir nok aldri en av de store i Bayern. (foto: bayern, twitter)

Bayern hadde muligheten da de reduserte til 1-1 ved Matips selvmål, men Van Dijks scoring etter  69 minutter ryddet vekk all tvil. Mané sørget for resten.

Fikk æren med å dele tre scoringer mellom seg. (foto: liverpool, twitter)

Les. Vil gjenopplive karrieren, men Barcelona har «null interesse»

Robert Lewandowski, Mats Hummels, Javi Martinez, Thiago Alcantara og Manuel Neuer utgjør alle deler av verdenseliten, men som lag fremsto de denne kvelden som små gutter med altfor store shorts.

Legenden Franz Beckenbauer har siden tiden som Bayern-spiller på 1970-tallet hatt en finger med i spillet når kommer til avgjørelser om Bayern.  Nå må han ha sett noe komme allerede før onsdagens returoppgjør, da han omtalte Klopp som en drømmemanager for Bayern München.

-Klopp var mannen som lærte tyskere å spille lynhurtig fotball. De ville ha elsket ham som deres manager, sa Beckenbauer ifølge Goal.

Aner vi et aldri så lite frieri fra Kaiser Franz?

Lærte tyskerne å spille fotball igjen. (foto: liverpool, twitter)

Vi anbefaler Liverpool å holde godt fast på manageren sin. Beckenbauer har alt av trofeer som spiller og manager. Denne mannen er vant til å få det som han vil.

Les: Manchester United kan få ny midtstopper på billigsalg