Både Barcelona sin store stjerne Lionel Messi og Leeds manager Marcelo Bielsa kommer fra Rosario og har Newells Old Boys som sin barndomsklubb (ikke samtidig naturlig nok).

Marcelo Bielsa sluttet som landslagssjef for Argentina et år før Lionel Messi fikk sin debut i 2005. – Likevel de to har fulgt hverandre siden og har god kontakt. – Det er fullstendig kaos i Barcelona, mens Leeds med små resurser har alt på stell.

Les: «Det tok Liverpool fem år å nå toppen»

Det er bare en ting som kan holde Barcelona manager Quique Setién i jobben, det er suksess i Champions League,(minst finaleplass). Avtalen til Marcelo Bielsa i Leeds går ut om noen få dager, det forventes en underskrift neste uke, hvorfor det ikke har skjedd før kan rett og slett være Lionel Messi sitt ønske om at Marcelo Bielsa skal overta Barcelona.

Lionel Messi skal i følge The Mirror ha presset på for å rekruttere sin landsmann etter det ble stang ut for rekruttering av en gammel lagkamerat til jobben, Xavi Hernandez.

En ting er helt sikkert, det er vanskelig å si nei til Barcelona og nesten umulig å si nei til Lionel Messi ihvertfall hvis du er argentiner.

Les: Xavi Hernandez henter spansk legende