Carlo Ancelotti

Noe som kjennetegner Carlo Ancelotti er at det har vært fullt av store klubber som han har ledet en til to sesonger, men unntak av AC Milan som italieneren tidlig i sin manager karrière var i åtte sesonger.

61 år gamle Carlo Ancelotti vil gjerne prøve å ha et langt opphold i en klubb igjen, og det ønsker han intenst skal være Everton.

Les: Frustrert Manchester United keeper ønsket av Everton og Leeds

Ønsker å gjøre Everton til sitt siste store prosjekt

Carlo Ancelotti ble ansatt som ny Everton-manager i høst, og den italienske fotballtreneren håper at Everton-oppholdet kan endre trenden med korte opphold i klubber. Everton er for øyeblikket nummer 11 i Premier League, sist de vant serien var i 1987. – Det er mye å jobbe med før de igjen kan kalles et topplag.

Ancelotti har ikke vært i en klubb på mer enn to sesonger siden oppholdet i AC Milan fra 2001 til 2009.

«Jeg føler meg som en del av dette prosjektet, som startet i desember, og jeg håper det varer lenge. Jeg har ikke hatt veldig lange opphold i karrieren, men jeg vil gjerne ha det her – det tok også Liverpool fem år å nå toppen», sier Ancelotti til Sky Sport Italia og fortsetter:

Everton ønsker å bygge et nytt stadion og har ambisjoner om å kjempe om et sted i Europa. Jeg vil gjerne være en del av det prosjektet i lang tid.

Ancelotti har en imponerende CV som inneholder blandt annet Chelsea, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Bayern München og Napoli.

Les: Bekreftet: Hadde null tro på Solskjær – forlenger til 2023