Lewis Hamilton

Lewis Hamilton og Serena Williams er blant investorene som støtter Sir Martin Broughtons bud for å kjøpe Chelsea.

Broughton-konsortiet er en av tre grupper som prøver å kjøpe Premier League-klubben for 2,5 milliarder pund.

Som først rapportert av Sky, har syv ganger Formel 1-mester Hamilton, som forøvrig er Arsenal-fan og 23 ganger Grand Slam-vinner Serena Williams lovet å investere.

Lewis Hamilton og Serena Williams er venner, og nå skal de være interessert i å legge rundt 110 millioner kroner hver på bordet i et selskap som skal investere i fotballklubben Chelsea, melder Sky Sports.

SISTE: Tottenham har klar sin første sommersignering

Verdens friidrettspresident og Chelsea-fan Lord Coe står også bak budet.

The Blues opererer under en spesiell lisens fra den britiske regjeringen etter at eieren Roman Abramovich ble sanksjonert.

Abramovich la klubben ut for salg før han ble sanksjonert for sine påståtte koblinger til Russlands president Vladimir Putin etter invasjonen av Ukraina.

BEKREFTET! Erik ten Hag er ny manager i Manchester United!

BBC Sport skriver at Hamilton og Williams har vært involvert i Broughton-konsortiets bud fra starten. De ville ikke ha noe å si i forhold til avgjørelser om fotball.

Andre investorer i det Broughton-ledede budet inkluderer Rogers-familien, som er basert i Canada og eier medie- og telekomselskapet Rogers Communications, leder av Houston 2026 World Cup-komiteen John Arnold, og Tsai-familien fra Taiwan, som eier to baseball lag.

Broughton-budet er allerede støttet av Crystal Palace-medeierne Josh Harris og David Blitzer, med ytterligere midler fra investeringsbankmannen Michael Klein og Lord Coe.

Gruppen møter konkurranse om å kjøpe Chelsea fra grupper ledet av Los Angeles Dodgers medeier Todd Boehly og medeier av Boston Celtics Stephen Pagliuca.