Mason Greenwood slik vi ønsker å se han

Det merkeligste med denne saken er at det ikke har skjedd før, for Mason Greenwood har oppført seg som en drittunge som plutselig har blitt rik og berømt.

De to siste kampene til Manchester United har Greenwood vært ute av troppen, den offisielle forklaringen er muskelskade, men The Telegraph skriver at det dreier seg om disiplinære årsaker.

Les: Liverpool har funnet en knalldyr erstatter for Virgil van Dijk

Det er lite å si på guttungens talent, sist sesong, som også var hans første skapte han noen spektakulære fotballøyeblikk og satte inn 17 mål. – Nå ser imidlertid ting ikke så lyst ut lenger, Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har valgt å ikke ta han med i troppen og offisielt peker på muskelproblemer, men 19 åringen har trent sammen med de andre for fullt i hele perioden..

Før Manchester United sin imponerende seier i Paris på tirsdag hadde den norske manageren følgende forklaring: «Det er bare en liten bekymring, så ung som han er, vil vi ikke risikere noe. Forhåpentligvis er han tilbake i helgen»


Mason Greenwood sammen med Manchester Citys Phil Foden trosset koronarestriksjonene under en landslagssamling tidligere i høst og tok to jenter opp på hotellrommet sitt. Konsekvensen var at de ble sendt hjem fra landslagssamlingen. – Siden det har landslagssjef Gareth Southgate valgt å ikke kalle de tilbake.

Det stopper ikke der, Greenwood har flere ganger kommet for sent til treninger og samlinger og vist en stor mangel på disiplin. – Hans oppførsel har ført til en stadig økende frustrasjon noe som har kulminert i en advarsel og krav om forbedring.