Vi bare måtte ta med et bilde fra tiden da vi kunne være glade i hverandre. (foto: united, twitter)

Kraftutrykkene sitter litt løst i dag, vi skal innrømme det. Likevel, det fanger oppmerksomheten vår når en spiller som angivelig skal ha bli bedt om å forlate Arsenal, linkes til Prosjekt Solskjær og en haug andre giganter.

The Guardian har hengt seg på ryktet om at Matteo Guendouzi er bedt om å forlate London-klubben, og spurte Mikel Arteta rett ut om det stemte. Svaret som kom i retur, var et: Det kan vi ikke bekrefte.

I politikerkretser betyr dette at: Ja, du er på rett spor, men i en pågående prosess ønsker vi ingen innblanding, bla., bla..

Les: Carlos Tevez er ikke ferdig med Premier League

21-åringen med hårmanken vi misunner (og Emery hatet) har vært superaktiv denne sesongen med 34 kamper.

Den unge midtbanespilleren har med full akselerasjon blitt en av Arsenals mest komplette midtbanespillere. Franskmannen kan spille det meste av roller på midtbanen, og det snakkes om i London at klubben knapt har sett et større talent enn Guendouzi.

Det var før unggutten fikk tanken om at gresset er adskillig grønnere hos en større klubb.

Les på F7: Sven-Göran Eriksson og Sir Alex Ferguson saksøker bank for 15 milliarder

For spilleren med en pasningspresisjon på 88,3 % og 45 pasninger i gjennomsnittet per kamp, har ikke Artetas stjernepotensiale-behandling vært nok.

Og hvor har Guendouzi forhørt seg?

Ifølge L´Equipe, som fotfølger Les Bleues sine største talenter, har Manchester United, Barcelona, PSG, Inter og Atletico Madrid begynt å kretse rundt 21-åringen.

Arsenal trenger sårt Guendouzi, spilleren trenger Arsenal mindre. Stjernepotensialet er allerede pakket ut av Mikel Arteta. Nå kommer gribbene.

For Manchester United kan dette være en høyst aktuell kandidat til ytterligere skape en internasjonal dynamitt-kombinasjon på midtbanen.

Guandouzi scorer så og si aldri, men kvier seg ikke for å legge stil, takt og tone til side for å ofre seg for drakta…

Les: Klopp avdekker løsningen for Solskjærs United