Fikk mulighet til å leve ut drømmen. (foto: united, twitter)

Da Jürgen Klopp ankom Liverpool i 2015, fortalte han at Premier League-trofeet skulle hentes tilbake i 2020. Bullseye! Vi mener United bør se mot Klopps Liverpool for å se verdien av de riktige byggesteinene.

Liverpool har nådd det hårete målet om både Champions League -og Premier League- triumf, er da tiden inne for å løpe seiersrunder resten av sommeren og inn i neste sesong?

Klopp er kjent for å holde seg langt unna Trump-inspirerte uttalelser om fremtidig suksess og seire. Liverpool-manageren baserer seg på egne erfaringer og analyser av situasjonen han opplever fra innsiden av klubben og den nasjonale og internasjonale fotballarenaen.

Les: 25. juni ble en smertens dag for Solskjær

Med det som innledning, her er Mester Klopps spådom for Liverpool de kommende årene, og hvordan manager, spillere, støtteapparat og supportere sammen skal lykkes.

-De siste 13 månedene har vært spesielle for oss. Kontinuiteten har vært utrolig, jeg kan ikke beskrive det engang. Vi kommer ikke til å stanse – vi vil fortsette fokusert. Vi ser muligheten. Å ikke stoppe betyr at vi ønsker å vinne alt, vi ønsker bare å forbedre oss, begynner Klopp til ESPN.

Kontinuitet, fokus, se mulighetene, akter ikke å stoppe.

-De andre klubbene er virkelig gode allerede og vil bli bedre. City er eksepsjonelle, så jeg kan ikke love at vi vinner trofeer, men vi vil gjøre alt for å bli bedre, fortsetter Mester Klopp.

De andre blir bedre. Kan ikke love trofeer, men gjør alt for selv å bli bedre.

-Vi har et supert push fra supporterne og har hver andre uke den beste atmosfæren i fotball. Vi vet hvor mye det betyr for folk, så det gir oss et boost, sier Liverpool-manageren.

Vi vet hvor viktig det er for folk.

Les på F7: Sven-Göran Eriksson og Sir Alex Ferguson saksøker bank for 15 milliarder

Ole Gunnar Solskjær blir som David Moyes, Louis van Gaal og José Mourinho satt opp mot fenomenet Sir Alex Ferguson. Hos Liverpool, når selv Steven Gerrard begynner å sammenligne Jürgen Klopp med klubbens ikoniske managerer som Shankley, Paisley og Dalglish, sier Klopp: Stopp en halv!.

-Helt ærlig, jeg er ikke interessert i status. Jeg er manageren til dette laget og har vunnet ligaen, men du skal ikke sammenligne meg med disse ikonene. Fra mitt ståsted er det ikke mulig å sammenligne. Jeg har vært her fire og ethalvt år. Jeg forsøker å gjør jobben min, jeg elsker byen og klubben, men det er ikke mulig å sammenligne – og det er ikke nødvendig, doserer Klopp videre.

Jeg elsker byen og klubben. Ikke mulig å sammenligne, ikke nødvendig å sammenligne.

Så kommer det fundamentale som Klopp har bragt inn i storklubben Liverpool, en klubb som i 2015 var strippet for selvtillit etter å ha mislykkes i å kopiere tidligere triumfer.

-Vi skal bruke historien vår i stedet for å bli holdt tilbake av den, avslutter Klopp.

Bruke historien i stedet for å bli holdt tilbake av den.

Liverpool-supporterne får unnskylde oss for at vi bruker Mester Klopps filosofi til å vise «fienden» i Manchester veien videre, men for oss blir likhetene mellom Klopps start på Liverpool-eventyret og Solskjærs start på United-eventyret skremmende like.

Les: Guardiola tar av seg capsen for Liverpool, sender så krystallklar melding