(foto: united, twitter)

Manchester United kom til King Power Stadium uten bortetap på 29 kamper. Mason Greenwood dundret til bak en sjanseløs Kasper Schmeichel etter tyve minutter, og Solskjær var på vei mot nok et sterkt borteresultat. De ti siste minuttene i kampen ødela festen for de røde.

Harry Maguire rakk tilbake fra skadeavbrekk til lørdagens kamp i London, men kunne ikke hindre Leicester fra seier. Utligningen til hjemmlaget kom i tillegg etter en gratismulighet skapt av en sovende Maguire på utspill fra David de Gea. Kelechi Iheanacho snappet opp ballen og sendte den til Youri Tielemans til 1-1.

Les: Liverpool villig til å knuse alle rekorder for Mohamed Salah

Det var nok av sjanser til United i første omgang, men verken Ronaldo eller Matic klarte å kopiere Greenwood.

Det sto 1-1 til det gjensto tjueto minutter igjen av kampen, så smalt det skikkelig:

Caglar Soyüncü: 2-1

Marcus Rashford: 2-2

Jamie Vardy: 3-2

Mr. Vardy, of course. (foto: leicester, twitter)

Patson Daka: 4-2 på overtid.

United gikk på sitt første tap på bortebane siden 1. januar 2020, Leicester sørget for en knallsterk seier som ble avgjort i sluttminuttene.

Les: Dani Alves klar for å redde Barcelona