Raul. (foto: Real Madrid)

Han er trener for Castilla, Real Madrids andrelag. Dette betyr at Raul er blinket ut som kronprins til å ta over tøylene på førstelaget den dagen Carlo Ancelotti takker for seg. Det er bare det at Raul begynner å miste tålmodigheten.

Tyske Bild melder Real Madrid-legenden har gitt beskjed han vil bort fra klubben, der drømmen om å bli bundesligatrener skal følges. Hvorfor Bundesliga når du er i posisjon for den jeveste trenerjobben i verden? Det tyske mediet hevder Raul er klar for å ta ansvar som hovedtrener på øverste nivå for å skaffe seg den nødvendige erfaringen, fra 2010 ble han kjent med Bundesliga hos Schalke i to sesonger med solide 40 scoringer på 97 kamper.

LES: Der kom den første Liverpool-spilleren som vil slutte i klubben etter kunngjøringen av Arne Slot

Raul har garantert fått med seg utviklingen Xabi Alonso har tatt som Bayer Leverkusen-trener, der han i løpet av halvannen sesong i Bundesliga har gjort seg aktuell for de største jobbene på markedet, Real-jobben inkludert.

Raul skal ikke ha lyst til å trene andre La Liga-klubber enn Real Madrid, så noen sesonger i Bundesliga passer utmerket. Ifølge Bild har Real-president Florentino Perez gitt tommel opp for å forlate klubben for å skaffe seg erfaring på øverste nivå i annen liga.

Vi tipper ulike bundesliga-klubber tar signalet med stor interesse.

F7: Ny kontrakt for Ørjan Nyland!