Thiago Motta peker!

Bare 41 år gammel er Thiago Motta en etablert manager som er ønsket av klubber langt utenfor Italia. I løpet av sine to år som manager for Bologna har han løftet klubben opp til Champion League kvalifisering

Managerkometen som før har ledet Paris Saint-Germains U19-lag, Genoa og Spezia er i ferd med å skape seg en like imponerende karriere på sidelinjen som innpå gressmatta. – Vel, det kommer til å ta tid for Thiago Motta har vært en av de store for klubber som Barcelona, Atlético Madrid, Genoa, Inter Milan og Paris Saint-Germain.

Bologna har med «sorg i hjertet» tatt farvel med sin manager!. – Men samtidig svært glade de er i Champions League.

Les: Julen Lopetegui er tilbake i Premier League!- Jeg er der jeg vil være

Bologna bekrefter på sine hjemmesider at Motta ikke fornyer kontrakten sin etter to år i klubben. Det baner vei for den ventede jobben i Juventus.

Den italienske sportsavisen Gazzetta skriver at Juventus og Motta er enige om betingelsene.

Før sesongens siste kamp ligger Bologna på en imponerende 3.-plass i Serie A, à poeng med nettopp Juventus på plassen bak.

I Juventus vil Motta erstatte Massimiliano Allegri, som fikk sparken 17. mai etter det som ble beskrevet som «ufin oppførsel under og etter den italienske cupfinalen». – Det kommer til å få et etterspill i retten! Bare så du vet det, den saken kommer Juventus til å tape.

Les på Engelske klubber: Tidligere Manchester United-assistent danket ut Guardiola og Arteta!