Crysencio Summerville,

Liverpool og Newcastle er fortsatt ivrige etter Crysencio Summerville. AC Milan vurderer også et skifte for kantspilleren dersom Rafael Leao skulle forlate San Siro.

Daniel Farkes menn ligger for tiden på tredjeplass i Championship og ett poeng fra en direkte opprykks plass bak Ipswich Town. Skulle Leeds oppnå opprykk, de tilby sin nederlandske stjerne en ny avtale for å bli på Elland Road, men dette er ikke en garanti for at han blir.

Les: Cazzetta dello Sport mener Manchester United går etter Juventus sin «neste» manager

Newcastle er ute etter noen som kan spille på tvers av frontlinjen og til og med som nr. 10. Summerville har hovedsakelig spilt på venstrekanten denne sesongen, men han er også dyktig på høyresiden.

De røde forbereder seg på livet uten Jürgen Klopp, en Summervilles avtale om å flytte til Anfield kan være avhengig av hvem de erstatter tyskeren med – og også om Mohamed Salah eller Luis Diaz drar videre.

22-åringen har hatt en fortryllende sesong så langt og scoret 17 mål og gitt åtte assists over 38 mesterskapskamper.

AC Milan tror at når Kylian Mbappe forlater, antagelig til Real Madrid, vil Paris Saint-Germain presse hardt for Leao. Følgelig har de italienske gigantene listet Summerville som en mulig erstatter for den portugisiske landslagsspilleren.

Leeds hvis de må selge vil be om rundt 45 millioner pund for Summerville. Leeds er villige til å øke lønna kraftig Crysencio Summerville som kom til klubbens ungdomssatsning sommeren 2020.

Les på F7: Solskjær i posisjon til et av karrierens tøffeste oppdrag