Leeds sikker «gullgutt» velger dem foran «hele» Premier League

Har ikke råd til å sulle rundt i Championship lenger. (foto: leeds, twitter)

Leeds er ekstremt tiltrekkende på unge talenter på ball øya etter de hentet inn den meget eksentriske argentinske manageren Marcelo Bielsa for to år siden. – I tillegg til å være på vei tilbake i Premier League har mange spillere fått en personlig utvikling som har gjort dem attraktive på overgangsmarkedet.

Har gjort grunnarbeidet

Leeds United er sikre på å slå en rekke Premier League-klubber inkludert Liverpool idet som har blitt en rotterace for å hente den talentfulle Nord-Irlands unggutten Charlie Allen.

Les: Leeds sikker «gullgutt» velger dem foran «hele» Premier League

Allen debuterte for Linfield, bare 15 år gammel, og ble dermed klubbens yngste spiller noensinne.

Midtbanespilleren, som også kan spille som spiss, noterte seg en assist i den kampen og i juli ble han en del av Linfields 25-manns tropp – uten å spille – i Champions League-kvalifiseringskamp mot Rosenborg.

I følge Yorkshire Post har Liverpool, Manchester City, Chelsea, Tottenham og Rangers alle registrert interesse for 16-åringen.

Avisen sier imidlertid at Leeds har fulgt Allen i “lenge tid” og derfor er sikre på å vinne løpet for å signere ham.

Allen har fått glødende ros fra eliteutøvelsesdirektøren i det irske fotballforbundet.

Jim Magilton sa til Yorkshire Post: “Charlie er en av guttene som du kaster ham videre til parken og ber ham om å spille.

“[Han vil] spille hvor som helst med samme holdning og entusiasme. Teknisk veldig bra og fysisk takler det – han er rask nok og har en reell sjanse.

“Stor holdning, entusiastisk og bruker seg selv hver dag. Han har gått på akademiet på heltid fra september og har vært utmerket. ”

Les: Andreas Pereira «frir» til Real Madrid