Har det meste, men ikke nok med Silva og gjengen foran seg.

Leeds kom inn i Premier League som ei kanonule. Virgil van Dijk (som vi savner denne spilleren) advarte etter sesongdebuten mot Marcelo Bielsas crazy gang at de fleste motstanderne kom til å slite mot Leeds. Noen uker før nyttår er det tydelig at forsterkninger må til for å nå målet.

Etter de første serierundene sa vi med største selvfølgelighet at Bielsa hadde brakt Leeds opp i Premie League, for ved første forsøk etablere Leeds komfortabelt fra midten og opp på tabellen.

Les: Diario AS: Gareth Bale har snudd

14 poeng på 12 kamper forteller dessverre en annen historie. Det er en liten trøst at Arsenal befinner seg bak, men med seks poeng ned til nedrykksgjørma er situasjonen urovekkende for Leeds-supporterne. Aldri mer nedrykk, brukes sikkert fortsatt som mantra, men noe bør skje.

Ifølge Football Insider befinner dette noe seg hos Chelsea.

Midtstopper Fikayo Tomori har rykket bakover i spilletids-køen hos Chelsea og skal være på jakt etter arbeidsforhold som tillater ham å gjøre jobben sin og komme inn på lista til Gareth Southgate før sommerens EM. Football-Insider hevder Leeds nå teller på fingrene om de skal utnytte denne muligheten i januar.

Les på F7: Norsk Tipping med nytt tilbud til spillegale

Det kan bli i overkant dyrt for Leeds, men kostnaden med å ha et forsvar som ikke tetter igjen bedre utover nyåret kan bli større.

Les: Nederlenderne bommer totalt om Donny van de Beeks valg av Manchester United