Run, Forrest, run. (foto: zlatan, twitter)

De fem siste kampene før caronapausen var trepoengere noe som brakte Leeds til toppen av championship. Det setter dem naturlig nok i en sterk posisjon for å endelig komme tilbake til Premier League etter 16 års fravær.

Før den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic gikk til AC Milan i vinter var det samtaler om en overgang til Elland Road.

Les: Allerede funnet erstatter for Liverpool-mål

Styreleder Andrea Radrizzani forteller de var på jakt etter en angriper som kunne gi konkurranse til Patrick Bamford etter Eddie Nketiahs meldte overgang til Arsenal.

De snakket med en rekke spisser inkludert Southamptons Che Adams og Watfords Andre Gray, men den italienske sjefen har nå avslørt at både Ibrahimovic og Edinson Cavani var mål for West Yorkshire-klubben.

Til Sky sports reporter Gianluca Di Marzio, sa Radrizzani: “Jeg hadde konkrete samtaler med Zlatan Ibrahimovic».

”Han kunne ha gitt oss det avgjørende løftet, men han bestemte seg for å dra til AC Milan. Han har vært veldig ærlig og åpen med meg».

«Vi må være rasjonelle og sammenhengende med strategien til både trener og team. Jeg snakket ikke engang med (trener) Marcelo Bielsa om Cavani og Ibrahimovic fordi vi aldri kom til dit at vi kunne sette oss ned og snakke om dem. ”

Zlatan som tidligere har spilt for blant andre Ajax, Barcelona, Paris Saint-Germain og Manchester United tok imidlertid beslutningen om å flytte tilbake til AC, som han tidligere har spilt for mellom 2010 og 2012.

Leeds endte i vinter opp med en avtale med Kevin-Jean Augustin fra RB Leipzig. -Franskmannen spilt tre ganger for Marcelo Bielsas lag så langt, og har spilt bare 48 minutter sammenlagt på grunn av kondisjonsproblemer og en hamstringskade og skal ennå tilgode å score sitt første mål for klubben.

Zlatan Ibrahimovic på sin side har gjort det bra i AC Milan, men alt rundt har skapt dårlig stemning i laget og han tenker seriøst på å dra videre eller muligens legge opp når sesongen er over.

Les: Zlatan Ibrahimovic har allerede fått nok

Leeds har fått med seg misnøyen og skal med fornyet selvtillit ha tatt kontakt med Zlatan sine folk. – Det vil friste å avslutte karrièren i Premier League.