Jarrod Bowen

Hull City har allerede fortalt deres stjernespiss Jarrod Bowen at de vil utøve opsjonen på å forlenge hans kontrakten. 17-målsmannen er uten kontrakt til sommeren, men Championship-klubben har en opsjon på å forlenge avtalen med ytterligere 12 måneder, så lenge de gjør det innen mars.


Ifølge Teamtalk sine kilder jar Tigers, allerede informert 23-åringen at de vil utøve det alternativet, noe som vil bety at han forblir under kontrakt med klubben frem til juni 2021.

Les: Sky Sports melder om nye museskritt mot Fernandes-overgang

Bowen, en av Champonships mest fremtredende spillere denne sesongen, noe som har generert interesse fra en rekke andre klubber inkludert Tottenham, Leeds og Newcastle.

Newcastle-sjefen Steve Bruce er en stor fan, men fikk helt en god del kalt vann i blodet etter å høre Hulls pris på 17 millioner euro. Magpies har gått videre til å signere Nabil Bentaleb og Valentino Lazaro, selv om en ny spiss fremdeles er på Bruces radar.

Leeds også er opptatt av Bowen og prøvde faktisk å ta ham på et innledende lån denne måneden, og var villige til å gi 3 millioner pund for privilegiet – men Hull avviste tilbudet, og insisterte på at de vil at han skulle bli.

Leeds er ekstremt fornøyde med å hente RB Leipzig-spiss Jean-Kevin Augustin på lån til slutten av sesongen, men West Yorkshire-klubben fortsatt kan legge en ny angrepsspiller til troppen sin denne måneden, til tross for at Leeds manageren nektet det tidligere i dag.

Marcelo Bielsa avslørte sin glede over å signere Augustin og den omtalte Leeds januar-virksomheten er ferdig.
“Vi kommer ikke til å legge til flere spillere. Så vi er ferdige».

”Vi analyserte alle alternativene Victor Orta ga oss, og alle var gode. Endelig var det Augustin vi fikk»

Les: Bekreftet: Leeds sikter mot Premier League skyene – fransk spiss på plass

Hull har tilbudt Bowen en lukrativ, ny kontrakt, men slik den ser ut er den Leominster-fødte angriperen ikke ute etter å forlenge oppholdet i Yorkshire.

Hull-sjef Grant McCann har alltid sagt at klubben ikke hadde noe «hastverk» med å forlenge Bowens avtale, og at «Jarrod elsker det her».

Etter sist torsdagens nyhetskonferanse skriver Daily Mirror imidlertid at Hull skjønner de kan miste sin dyrebare eiendel på en gratis avtale senere og likevel kan ombestemme seg og selge ham denne måneden.

McCann sa imidlertid ikke så mye på sin nyhetskonferanse, foran FA Cup kampen med Chelsea. (En kamp Hull tapte 1 – 2)

McCann sa: “Ingen bud for Jarrod, ingenting har kommet til meg.
«Som vi har fortalt alle, vi har kommet med et nytt og forbedret tilbud til Jarrod, og nå vi venter bare på å høre tilbake.»


Jarrod Bowen er uten tvil god nok til å spille i Premier Leauge, Hull City er langt unna opprykk denne sesongen, pr nå ligger de på en 12 plass. Leeds derimot er vesentlig nærmere «himmelen» de er på andreplass et poeng bak West Bromwich.