I det minste én som beholder roen. (foto: sporting, twitter)

Mens vi venter på Fernandes. Sky Sports har påtatt seg ansvaret med å være flue på veggen i forhandlingene mellom Sporting Lisboa og United. De som venter på den forløsende avgjørelsen må dessverre fortsatt vente.

Alle parter har innstilt seg på det skal gjennomføres, men surner forhandlingskllimaet nok kan det hele gå i vasken.

Les: Gjett hva Bruno Fernandes skal på mandag

På torsdag var det en avstand på rundt 120 millioner kroner. Med fem dager igjen av overgangsvinduet har ifølge Sky Sports United nå strukket seg til å betale litt over 550 millioner kroner.

Les: RBK kan nå slå på TV´en hvis savnet etter Bendtner blir for stort

Selve forhandlingsprosessen er en skikkelig røre med mange aktører, mye på spill og steile parter. Ikke så rart når ekstremt mye står på spill. United MÅ ha Fernandes, Sporting mister sin beste spiller og i bakgrunn lurker agentene.

Selv om Superduper-agenten Jorge Mendes har tatt seg av forhandlingene for den portugisiske siden, har ifølge Sky Sports Fernandes´agent, Miguel Pinho, en klausul som gir gjør det hele mer komplisert.

Les: Tottenham-keeper sendes til dansk kornåker

Klausulen gir Pinho 10 % av overgangssummen hvis Sporting mottar et bud på 42 millioner pund – uavhengig av om overgangen gjennomføres eller ikke.

Dette høres ut som et godt kort på hånden for United. Sikkert nyttig når alle vil, men ingen lykkes med å få det til. Tikk-takk, tikk-takk.

Les: Klopp orker ikke å være tilstede når Shrewsbury ypper seg på Anfield