Omtrent samtidig som midtbanespiller James Garner som har vært i Manchester United siden 2009 følte seg klar for førstelagsfotball ble han sendt ut på lån. – Først til Watford og denne sesongen til Nottingham Forest.

21 år gamle James Garner leverer så det holder i Championship, han er helt sentral i Nottingham Forest sin kamp om opprykk til Premier League. – Daily Mail skriver Leeds virkelig har har åpnet opp øynene for unggutten og vurderer å gjøre et framstøt til sommeren.

Les: Har en plan med Griezmann som garantert ikke inkluderer Joao Felix

Den nye Leeds manageren Jesse Marsch har arvet interessen for James Garner fra sin forgjenger Marcelo Bielsa.

I fjor sommer forsøkte Marcelo Bielsa å hente han til Leeds på en låneavtale, men Manchester United, mente opplegget var bedre i Nottingham forrest. – Det kan de godt a rett i, han har utmerket seg i en dyptliggende playmaker-rolle og fått hyllest fra blant annet Liverpool manager Jürgen Klopp.

James Garner har vært i Manchester United siden han var en liten gutt, han ønsker seg, akkurat som han har det i Forest å spille fotball hver eneste uke. – Hvis ikke sjefene på Old Trafford tror de kan skaffe han det innen rimelig tid, kan de vurdere et salg for å ikke stoppe progresjonen hans.

Nottingham Forest manager Steve Cooper er svært fornøyd med sin lånesoldat og har benyttet han hele 36 ganger. – Det har blitt tre mål og lagt til seks assist i løpet av sin tid på City Ground.

Leeds vil sannsynligvis miste nøkkelspillerne Kalvin Phillips og Raphinha denne sommeren.

Les: Sport: Enig med Lewandowski, nå gjenstår Salah så har du verdens desidert råeste angrepsduo

Sportsmail rapporterte i helgen at Barcelona er klare til å gjøre en spiller-pluss-kontant-avtale i et forsøk på å signere Raphinha. – Den franske giganten Paris Saint-Germain har også blitt kreditert med sterk interesse for den brasilianske angriperen.

Leeds har begynt å legge grunnlaget for å finne erstattere og vil også komme med et forbedret bud forbedret bud til Red Bull Salzburg for Brenden Aaronson. – Garner er godt ansett i United hvor han er høyt aktet av kolleger som Juan Mata for sin evne på ballen og øye for lissepasninger.