(foto. griezmann , twitter)

Antoine Griezmann fikk Atletico-supporterne til å brumme i 2019 da franskmannen gikk til en av de største rivalene i La Liga. Det hørte med til historien at Barcelona egentlig ikke hadde pengene til å kjøpe Griezmann (120 millioner euro) og dekke lønna hans, franskmannen fant heller aldri plassen sin med Messi på Camp Nou. Så brummet Atletico-supporterne på nytt da Griezmann like overaskende returnerte på utleie forrige sommer.

Men denne gangen fungerte det bedre. Etter at Diego Simeone hadde bedt supporterne om å ta imot deres tidligere toppscorer med applaus, har Griezmann gradvis reatablert seg. 8 scoringer og 5 assists på 28 kamper i Atletico-drakta viser at Griezmann fortsatt må opp noen hakk opp for å matche formen før exiten i 2019, men Atletico er likevel fornøyde med å ha franskmannen tilbake.

Les: Ikonet Dani Alves digger utskjelt Liverpool-spiller

Ifølge Goal har Atletico muligheter til å forlenge leieperioden til Griezman og dermed utsette kjøpsklausulen på 40 millioner euro. Barcelona har sendt lange blikk etter Joao Felix, men ifølge Goal kommer Atletico never, ever til å gi klarsignal for å slippe portugiseren til Camp Nou. Barca-president innrømmet at de hadde forsøkt å hente over Felix forrige sommer (sikkert som et bytte med Griezmann), men lyktes ikke med å overtale Atletico.

Kjøpsklausulen i Griezmann-kontrakten med Barcelona tvinger ikke Atletico til handling denne sesongen. Ifølge Goal blir det bindende først hvis Griezmann spiller mer enn 50 prosent av kampene han er spilleklar til i 2022/23-sesongen. Dermed kan Atletico slippe unna med å betale de 40 millioner euroene først neste sommer – hvis franskmannen holder mål. Felix, han styres unna Camp Nou.

Les: Jobber hardt for å signere Joachim Löw før april