. (foto: leeds)

Marcelo Bielsa og gjengen akter ikke å sitte passive og tenke seg til – først avansement – og så overlevelse i Premier League. En ny offensiv spiller skal inn i troppen til sommeren.

Det er Football Insider som hevder at Bright Osayi-Samuel har kommet inn på ønskelisten til Leeds. QPR-spilleren brukes mest på høyrevingen, men 22-åringen har evnen til å bli puttet inn der Bielsa ønsker det.

Osayi-Samuel har spilt for Queens Park Rangers siden 2017, og har den siste sesongen tatt et gigantsteg, noe Leeds har registrert. Frem til viruskaoset med 6 scoringer 8 assists på 32 kamper, har 22-åringen hatt sin beste sesong – i tillegg til å vise at potensialet som en investering ved videresalg er stor.

Les: Gareth Bale gruser samtlige i Premier League

Ifølge Football Insiders kilde hos Leeds, har klubben foretatt jevnlige sjekk av prestasjonene til Osayi-Samuel. Bielsa og gjengen har likt det de har sett hele veien, og har nå definert talentet som mål i kommende overgangsvindu.

QPR har benyttet seg av opsjonen på ett-års forlengelse av kontrakten, og har til neste år med å enten forlenge eller selge spilleren.

For oss virker dette som en done Leeds-deal.

Les: Milano-avis: Zlatan har bestemt seg