Gareth Bale gruser samtlige i Premier League

"Best" i Storbritannia. (foto: bale, twitter)

For en profesjonell fotballspiller betyr pengene sikkert en god del, helt frem til du har flere biler enn du rekker å bytte i løpet av en uke. Får du ikke spille, eller møter plagsomt mye sportslig fremgang, hjelper det ikke med en ekstra Lamborghini. Vi snakker selvfølgelig om Gareth Bale.

Ikke at waliseren har delt sine tanker med oss om livet som en altfor tidlig falert stjerne, men vi kan ikke forstå noe annet enn at han savner forutsigbarheten om spilletid før de store kampene.

Les: Har fått nok av rekordkjøp: UT!

Samtidig er Bale en av spillerne i/fra Storbrittania som har spilt sine økonomiske godt.

Faktisk best.

Det er The Sunday Times som årlig bretter ut sin Rich List med de rikeste sportsstjernene under 31. Etter at golferen Rory McIlroy passerte 31 forrige måned, har Bale inntatt toppen av listen.

Waliseren økte ifølge El Mundo Deportivo formuen sin i fjor med rundt 250 millioner kroner, og passerte dermed 1,4 milliarder kroner.

Les på Popidol: Nye Batman så mørk at den blir nesten helt sort

Bale er ikke alene som fotballsparker på topp 10-listen, og har 9 Premier League-spillere og én bokser bak seg på de neste plassene.

Nysgjerrig på hvilke fotballspillere som ellers befinner seg på topp ti?

Vi ramser opp:

Paul Pogba (neste fotballspiller på listen, med «stusslige» 620 millioner kroner), Kevin de Bruyne, David De Gea, Raheem Sterling, N’Golo Kante, Harry Kane, Daniel Sturridge og Jordan Henderson.

Vi regner med at viruskaoset vil påvirke inntektene dette året, men disse gutta kommer hvertfall ikke til å lide noen nød.

For Bale og Pogba er det heller snakk om å komme seg til en klubb der de får lov til å jobbe for pengene.

Les: Milano-avis: Zlatan har bestemt seg