Forlot Anfield med hevet hode. (foto: leeds, twitter)

Fler måtte gni seg i øynene på lørdag da Liverpool hadde planer om å legge kursen rett mot Premier League-trofeet med å kjøre over nykommeren Leeds. Klopp slapp med 4-3-skrekken. Etter kampen kunne Virgil van Dijk love resten av Premier League-klubbene at de er en overraskelse i vente når de møter klubben som har forberedt seg i 16 år på denne sesongen.

Les: Verdens beste midstopper sender ut advarsel om Leeds

Marcelo Bielsa har fortsatt en brikke som skal på plass, som nå går og tripper i Italia og venter på at han kan skrible signaturen sin og løpe ut på Elland Road med sine nye lagkamerater.

Rodrigo De Paul.

Den argentinske landslagsspilleren hos Udinese har ifølge Goal både sagt han ønsker seg til klubben som nestet tuktet de regjerende Premier League-mesterne, og at han nå bare venter på at klubbene skal bli enige om overgangssummen.

Les på Spansk fotball: Barcelona villig til å sette Luis Suarez på tribunen

Vi kan kjenne utålmodigheten hos 26-åringen helt hit. Det er en grunn til at det har tatt flere uker med forhandlingene, her dreier det seg ikke om småbeløp. Ifølge Goal vurderer Udinese at prisen på den offensive midtbanespilleren må ligge på rundt 430 millioner kroner.

De Paul ble hentet til Europa av Valencia i 2014, men det er hos Udinese argentineren har fått fart på utviklingen. 146 kamper for Serie A-klubben, med 25 scoringer og 25 assists på CV´en.

Siden oktober 2018 var det klart for debuten for Argentina, til nå har spilleren løpt sammen med Lionel Messi og gjengen i 17 kamper. Nå venter den største muligheten for å etablere seg på topp under verdens største fotballspotlight.

For Leeds blir det litt knotete med Rodigo-navnet i og med at Bielsa allerede hentet spissen Rodrigo Moreno fra Valencia, men vi tipper gutta i hvitt løser dette på en kreativ måte.

Go Leeds!

Les: Robben fikk 29 minutter og «det verst tenkelige scenario»