Martin Ødegaard

Ikke bare det faktum at Real Sociedad er en konkurrent til Real Madrid på øverste halvdel av La Liga tabellen, men også at Martin Ødegaard har forlenget sin avtale forteller med all tydelighet han er nærmere å «vende hjem» til Santiago Bernabéu.

Hvis målet er Real Madrid, noe vi er overbevist om at det er, er valget om La Liga mye bedre enn alternativene i Nederland og Tyskland.

Ødegaard er klar for klubben som ble nummer ni i La Liga forrige sesong. Han er leid ut til 2020. Det skriver Real Madrid på sine hjemmesider.

Martin har forlenget avtalen med Madrid med to år, sier Ødegaard-agent Bjørn Tore Kvarme til VG, og svarer bekreftende på om det betyr til sommeren 2023.

Les: Må være sommerens tøffeste Pogba-rykte: Pall med euros + to Real Madrid-spillere

Avtalen som er inngått gjelder uten kjøpsopsjon. Han kan heller ikke spille de fire kampene mot Real Madrid.

Nylig ga i tillegg klubbpresident Jokin Aperribay klart uttrykk for at klubben ønsket seg nordmannens signatur.

Les: Zlatan gjorde det selvfølgelig selv for LA Galaxy: 1 høyt og 1 lavt

«Vi har vært i samtaler med ham (Ødegaard) i to-tre måneder. Vi mener han har mye talent og kan styrke Real Sociedad-troppen, så vi håper han kommer hit. Så får vi se om han ønsker det, og om Real Madrid vil la ham gå», sa han til Marca.

Real Sociedad har så langt i sommer hentet inn Modibo Sagnan, Alex Remiro, Cristian Portu og det svenske stortalentet Alexander Isak. Ødegaard blir dermed signering nummer fem.

Les på Popidol: Zlatan viser oss hvordan ekte menn skrur av korken på vannflasken

20-åringens agent Bjørn Tore Kvarme har selv en fortid i Real Sociedad. Det samme har Vadim Demidov.