Lee Bowyer: Premier League trenger Leeds

116
Bielsa har ikke gitt opp med å få James i Leeds-drakt. (leeds, twitter)

Noen som husker Charlton-manageren fra hans dager med knotter under skoene? Nå mener 43-åringen at Premier League blir fattig uten Leeds, skulle sesongen bli kansellert i Championship.

Bowyer spilte atten år som profesjonell og fikk med seg runder for: Leeds, West Ham, Newcastle, Birmingham og Ipswich. Det begrenset seg til én kamp for det engelske landslaget, men med 397 Premier League-kamper i kroppen, er Bowyer en som huskes godt på balløya, ikke minst på Elland Road.

Les: Jürgen Klopp kan hente sin gamle yndling gratis

Nå leder han Charlton, og henger i fingertuppene fra nedrykksstreken i Championship. Dette hindrer ikke Bowyer fra å være stor nok til å hylle Leeds på toppen.

Etter 37 runder leder Marcelo Bielsa og gjengen med ett poeng foran West Brom. Bowyer mener at opprykk for en klubb som Leeds vil bidra til å løfte Premier League.

Les på Popidol: Manchester United saksøker Football Manager

-Jeg er glad på Leeds´vegne og de fortjener å rykke opp. De har det beste laget i ligaen. Jeg mener at Premier League har bruk for Leeds og deres støtte. Det er en spesiell atmosfære på en flott stadion, så ja de bør være i Premier League, sier Bowyer ifølge Talksport.

Premier League har bruk for Leeds. Vi kunne ikke vært mer enig med Charlton-manageren.

Les: Vil bruke vennskapet til Mino Raiola for å sikre seg Haaland