Påvirker det som skal skje - og når det skjer.

På onsdag var en spansk avis som hevdet den tidligere Real-manageren hadde gitt beskjed til PSG om at det ikke var interessant å hoppe inn midt i sesongen hvis Pochettino ble overbevist av Manchester United. Ifølge Le Parisen forteller aktiviteten til Zidane om noe helt annet.

Det er ikke noe nytt at PSG ønsker det franske ikonet til hovedstaden, ifølge Le Parisien var klubben i kontakt med Zidane da han forlot Real Madrid i sommer. Nå hevder den franske storavisen at det har vært møter mellom PSG og Zidane denne uken.

Les: Conte dyrker frem en Tottenham-tropp med «Ronaldo´er»

Solskjærs oppsigelse på søndag, etter at Joshua King og gjengen hamret inn de siste fire spikerne i managerkisten, har satt igang en kjedereaksjon som har fått PSG til å jobbe med damage controll. Blir Pochettino fristet nok til en retur til sitt kjære Premier League, må PSG-presidenten vite at de har en plan som i tillegg kan slå positivt ut for klubben.

Det har vært ryktet fra Frankrike at en overtagelse for Zidane kunne skje til sommeren, men har Le Parisien rett, ser det ut som denne prosessen er fremskyndet.

Les på Tysk fotball: Alexander Nübel angrer ikke, men har gitt klar beskjed til Bayern München om hva som må skje

Klarte ikke helt å dukke unna United-spørsmålene etter City-kampen. (foto: psg, twitter)

Pochettino ledet PSG til 2-1 tap mot Manchester City, med en angrepsrekke bestående av Messi, Mbappé og Neymar. Kanskje PSG-ledelsen har begynt å bli bekymret for at Pochettino har en Champions League-tittel inne denne sesongen?

Da har Manchester United «sin» Pochettino fra januar.

Les: Sky Sports: Sheffield United inntar ikke en «vente og se holdning»