Vet hva han vil ha av spillertyper. (foto: tottenham, twitter)

Antonio Conte må se Champions League-sirkuset fra sofaen, men italieneren har ingen planer om å gjøre dette lenge. Da Conte tok over Inter Milan i i 2019, dyrket han frem superspillere som i 2021 ga Inter-supporterne det ekstremt etterlengtede Serie A-trofeet. Romelu Lukaku er kanskje det beste eksemplet på hvordan Conte kan forme en spiller.

Nå er det Tottenham-spillerne sin tur. Og medisinen fra Dr. Conte er å trene med en intensitet du aldri før har kjent på, og la summen av detaljer skape spillere som opptrer som vinnere. Eller som Conte sa det etter Leeds-kampen: Vi skal spille hele kampen med andreomgangs intensitet.

Les: Martin Ødegaard hadde ikke nubbesjans hos Real Madrid

Seire og titler hander om detaljer, detaljer og mer detaljer. Da Ronaldo var med United-troppen på reise til sin første bortekamp, fortalte keeper Lee Grant noe lattermild at ingen av United-spillerne turde å ta en tur til dessertbordet på spillerhotellet med Ronaldo i matsalen.

Selv urengelske Steven Gerrard har skjønt at spillere ikke kan gjøre som i «gamle dager». Noe av det første den nye Villa-manageren gjorde var å fjerne sukkerbomben ketchup fra spillerkantina.

-Det (ketchup) var bannlyst allerede før jeg hadde sett det. Spillerne er nødt til å ha den riktige mentaliteten. Å ta det ekstra skrittet. De er nødt til å stebe etter å bli eliten, sa Gerrard på pressekonferansen før Brighton-kampen. Som endte med en råsterk 2-0 seier.

Les på Popidol: Jentebaby som ikke kan gå enda elsker å kjøre snowboard

Antonio Conte har rasket med seg mer enn ketchup fra kantina. Emerson Royal forteller:

-Vi lærer hva det menes med å lide. Vi vet at Conte er super konkurransedyktig, og hvis vi lider, er det veien til suksess, begynner Emerson til Sky Sports.

-Jeg har aldri sett noe lignende. I starten var det en overraskelse og litt vanskelig å overholde, men det er viktig for våre prestasjoner. Disse detaljene gjør hele forskjellen, fortsetter Spurs-spilleren.

Slutt på «latmannslivet». (foto: tottenham, twitter)

Så hva overrasket Conte med?

Bestilling av Ketchup og smør til kantina ble stanset.

-Jeg liker ketchup men er ikke vant til å spise det, så det er ikke noe problem. Smøret er også vekk. Han har understreket viktigheten av at kroppsfettet vårt er lavt, og han har derfor gjort noe mat forbudt, forteller Emerson.

Conte akter å dyrke frem en tropp av Ronaldo´er.

Les: Det peker bare en vei for spisskomet – snakker med Barcelona