Lautaro Martinez (foto: inter, twitter)

Det siste året har Inter Milan brukt deres argentinske angrepsstjerne Lautaro Martinez som lokkemiddel ovenfor en rekke klubber for å få tak i spillere de virkelig ønsker seg.

Martinez henter inn en tungvekter for å hjelpe til i det som kommer til å bli vanskelige overgangsforhandlinger, frem til nå har Beto Yaque og Rolando Zarate vært hans representanter. De vil forbli hans agenter fremover, men nå har Lautaro utnevnt Jorge Mendes, agenten til blant andre Cristiano Ronaldo og Jose Mourinho, å lede sin søken etter en ny klubb.

Les: Bild: Chelsea starter forhandlinger med den tredje Bundesliga-superstjernen

Mendes vil ikke være Lautaro-agent i ordets rette forstand, men han vil lede teamet som skal bringe han bort fra Stadio Giuseppe Meazza (San Siro).

Lautaro har ønsket å forlate Inter for en stund nå, det kom så langt at vi hørte han klar for en overgang til Barcelona, men alt kaoset og økonomisk vanskelige tider i den katalanske klubben sørget effektivt for at det ikke var mulig. – Presidentkandidatene i Barcelona har godt med valgflesk før valget i januar, men ingen av dem lover Lautaro.

Spissen har blitt tilbudt til en rekke klubber, inkludert Real Madrid for noen måneder siden, men ingenting konkret har skjedde ennå. Begge parter må kanskje vente til overgangsmarkedet kommer tilbake til en viss følelse av normalitet.

Real Madrid skal være interessert, men ikke i vinter, Manchester City fremstår akkurat nå som den som raskest kan slå til.

Les på F7: Tidenes norske netthandelsdag