Lars Bohinen: «Jeg vet ihvertfall ikke hvor han er»

(c) Bilde: Aalesunds Fotball: Pape Habib Gueye

Aalesundspiller Pape Habib Gueye har tydeligvis et problem med dato og klokkeslett. For andre gang er han bare borte i sin tid for Aalesund er han bare borte.

Les: Det italienske supertalentet Zaniolo reddet karrieren på café

På onsdagens trening, som var første trening for året, var ikke Gueye til stede. Det skriver Sunnmørsposten.

– Vi har ikke hørt noe fra Pape. Nå vil vi bruke resten av denne dagen til å prøve å finne ut hvor han er, og få en forklaring på hvorfor han ikke møtte til trening i dag. Jeg vet i hvert fall ikke hvor han er, sier trener Lars Bohinen til avisen.

Til tross for at det ikke er første gang han uteblir er det vanskelig å bli veldig sinna, for når han først kommer, og da med en god unnskyldning som at trikken har punktert eller at mobilen var ladet ut, leverer han til de grader.

Det er ikke første gang AaFK-spilleren uteblir fra trening. I slutten av juni i fjor møtte han heller ikke opp på flere treninger og ble ikke med til en bortekamp mot Raufoss.

Grunnen var at Aalesund ikke var interessert i å selge ham i sommer, og at de avslo et tilbud fra utlandet. Bohinen sa senere til smp.no at Gueye hadde bedt om unnskyldning.

Etter kampen mot Raufoss, hvor han ikke var med, spilte han alle de resterende kampene i OBOS-ligaen og noterte seg totalt for 13 OBOS-mål i 2019.