Har siden ikke sett seg tilbake.

Mind over matter. Nicolo Zaniolo beskrives som en komet i Serie A. Ett og et halvt år etter krisen har han etablert seg som fast på Roma og del av den italienske landslagstroppen.

Men på en italiensk café i 2017 var dette langt fra noen suksesshistorie. Tårene rant hos tenåringen, da pappa til slutt sa det utslagsgivende.

Les: Zaha bytter agent – nå venter overgang

Vanligvis er det mammaene som kommer med visdomsordene, men denne gangen var det altså Zaniolo senior som tok frem et velprøvd råd til sønnen.

Det var i 2017, da han ble droppet av Fiorentinas fotballakademi, at drømmen så ut til å forsvinne.

Les på Popidol: Liverpool er stedet der ungdommen lærer å fly

Vi lar 20-åringen selv bringe oss tilbake til denne dagen, da også tilværelsen etter overgangen til Serie B-klubben Virtus Entella virket mørk.

-Jeg kan huske at jeg satt på en café med faren min og gråt. Jeg fortalte ham at hvis jeg ikke kunne få spilletid der, ville jeg bli nødt til å skifte sport eller finne på noe annet å gjøre. Jeg trodde at jeg kanskje ikke hadde det som skulle til, sier Zaniolo til DAZN.

Når alt håp virker ute, hva sier så pappa?

-Faren min ba meg om gi alt jeg hadde for resten av sesongen så jeg ikke ville komme til å angre noe. Etter dette har jeg fått spilletid uavbrutt, avslutter Zaniolo.

Les: Ex United tvilling vasser i Premier League tilbud

Som etter denne dagen på café endte hos Roma i 2018 og har siden ikke sett seg tilbake.

Mind over matter.