Her er Aalesunds redningsmann Kjell Kjellen Bigset klar for sjølivets gleder iført lekker badedrakt.

De av oss som har levd med noen som har kraftig PMS vet at det aldri er deres feil, alltid noen andre. Slik er det også med Aalesund trener Lars Bohinen som ble sammen med treneren for Nest Sotra ble sent på tribunen etter tumulter. 

Aalesund vant 1 – 0 mot Nest Sotra, samme resultat i kampen mellom Sogndal og Ull/Kisa. Neste skritt i veien mot Eliteserien er Sogndal og i den kampen må de klare seg uten Lars Bohinen. Aalesund har leid inn en veteran som kampleder.

Les: Ferdig i Sogndal, men ikke med fotball

Redningsmann

En desperat Lars Bohinen ringte Kjell Kjellen Bigset som forøvrig fortsatt er på turne med sitt show og ba han om å overta og lede laget mot Sogndal på torsdag.

«Når han Bohinen er på tribunen så må du ha inn fagfolk. Det seier seg sjølv», sier Kjellen til Sunnmørsposten. Og kampen skal han vinne. Med «coaching i verdsklasse». Han har jo trass alt 476 kamper med Hasungot fotball bak seg.

De som har tenkt til å møte opp på torsdag får håpe det ikke blir sang og moro fra sidelinjen. – TIPS: ta med «sov i ro»

«Det var dommeren sin feil»

En tøff duell rett foran Lars Bohinen og Aalesund-benken sørget for at Lars spratt opp og sendte noen gloser i retning av  Nest Sotra-spiller Sherko Faiqi, deretter dyttet Faiqi til Aalesund-treneren. – Det fyrte opp en rekke Aalesund spillere og situasjonen var mildt sagt uoversiktlig.

Etter en stund klarte dommer Tommy Skjerven å roe ned kamphanene og delte ut det andre gule kortet til faiqi og sendte begge trenerne opp på tribunen.

«Det skjedde ikke så veldig mye. Det er utrolig at en så rutinert dommer som Skjerven klarer å konstruere opp den situasjonen til tre røde kort. Det er mye følelser i en slik kamp, jeg reagerte kun to ganger på sidelinjen. Han var banens dårligste aktør», uttalte Bohinen til Eurosport etter kamp.