(c) Foto: Sogndal ved Rune Sjøberg . Kjetil Wæhler

Siden i fjor har den tidligere Lyn og Vålerenga midtstopperen Kjetil Wæhler vært Sogndal spiller. Etter sesongen er over (inkludert kvalifisering til Eliteserien) er det slutt i Sogndal, men ikke sikkert det er slutt på fotballkarrieren til 42 åringen. 

Til Eurosport hadde han følgende å si:

«Jeg føler ikke at jeg er helt ferdig ennå, men jeg får ta en vurdering etter sesongen her. Så har jeg blitt spart så mye nå i høst at nå har jeg så mye energi i kroppen at jeg må få det ut på en eller annen måte, så vi får se». Etter en kort pause ble det comeback da han tidligere i år skrev under for Sogndal, da var begrunnelsen et ønske om å revansjerer fjorårssesongen som endte med nedrykk.

Men nå er sesongen på hell for Wæhler og bare noen kvalikkamper gjenstår. Søndag ble han hedret før kampen mot Ull/Kisa.

«Nå begynner det å bli mange OBOS-klubber i Oslo-området også, så man skal aldri si aldri. Jeg har mer å bidra med på banen enn det jeg har fått vist i høst. Men jeg har fokus på det som skjer her, så får vi se om jeg får bidra på banen etter hvert»