Lånes ut til gamleklubben

Mats Lillebo er lånt ut fra Ranheim til Stjørdals-Blink frem til sommeferien. (Foto: Blinkfotball.no)

Mats Lillebo, som pådro seg en skade i forkant av treningskampen mot Ventspils i Marbella forrige måned, er nå på god vei tilbake på banen igjen, men ikke i Eliteserien. 

Bruker 2.divisjon som springbrett

«Mats har slitt en del med skader i den perioden han har vært hos oss og med tanke på den konkurransesituasjonen som er på spissplass i Ranheim akkurat nå har begge parter blitt enige om dette er en god løsning for alle involverte. I tillegg er han sterkt ønsket i Blink», sier Ranheim-trener Svein Maalen. og fortsetter «For vår del håper vi Mats har godt av en vårsesong i Stjørdals-Blink og at han kan komme tilbake til oss til sommeren som en bedre spiller»

Les: Paul Scholes slutter umiddelbart, mener han ble villedet

I 2014 scoret Mats Lillebo 42 mål på 25 kamper for Stjørdals-Blink. Nå er han tilbake på utlån fra Ranheim ut vårsesongen. Totalt har skatvalsbyggen spilt 108 A-kamper for Blink tidligere og har scoret 70 mål.

Lillebo (24) spilte sju kamper i eliteserien for Ranheim i fjor, og står totalt med 35 A-kamper for klubben fra fjæra. På disse 35 har han scoret åtte ganger. Nå er den innsatsfylte og fysisk sterke spissen tilbake i Blink, og dermed har sportslig leder Håvard Fuglem fått det som han ville med å få ytterligere en offensiv spiller inn i A-stallen.

Les: FIFA nekter å gi slipp på drømmen om superliga