Obs: Bildet tatt i god tid før Champions League-exiten. (foto: psg, twitter)

Da PSG bryskt takket nei til rundt to milliarder fra Real Madrid, skjønte vi Paris-klubben hadde noe på gang. Neste sommer kan Mbappé spasere ut av Parc des Princes som free agent, en glede PSG aldri i verden ville ha gitt rivalen i Madrid.

Denne uken gikk en illsint sportsdirektør Leonardo ut og sendte noen meldinger i retning Florentino Perez: -Det er enda et eksempel på manglende respekt for PSG og for Mbappé. I løpet av samme uke har en Real Madrid-spiller, så treneren og nå presidenten snakket om Kylian, som om han allerede var deres. Jeg gjentar, det er en mangel på respekt som vi ikke kan tolerere, sa sportsdirektøren til L´Equipe.

Les: Barcelona legger frem noen skikkelig, skikkelig stygge tall

Timingen for utbruddet var neppe tilfeldig, for nå ser det ut som Leonardo igjen har skaffet seg de beste kortene på hånda og er i posisjon til å stanse planene til Real om en «gratis» Mbappé før neste sesong.

Det er Mbappés alltid tilstedeværende mor, Fayza Lamari, som denne uken fortalte til Le Parisien at familien og Mbappés agent Delphine Verheyden forhandler med PSG om en ny kontrakt.

-Vi er i kontakt med PSG akkurat nå og det går bra. Jeg snakket med Leonardo (sportsdirektør, PSG) så sent som i går kveld (mandag). Om vi kommer til noe? En ting er sikkert: Kylian vil gi sitt hele veien til mål for å vinne Champions League», sa Lamari til Le Parisien.

Det går bra. .

Sikter seg inn mot CL-trofeet. ( foto: psg, twitter)

Vi kan ikke tolke det som noe annet enn at Kylian Mbappé har snudd.

Les: Dean Henderson advarer motstanderne om Marcus Rashford