Viser vei med og uten United-drakt. (foto: united, twitter)

Rashford er 23 år ung og har imponerende 271 kamper bak seg for en av verdens største klubber. Det har gått i ett for Rashford siden han ble fikk debuten i 2016 mot FC Midtjylland og dro til med to scoringer. I løpet av de neste fem årene har angrepsspilleren levert 88 scoringer og 56 assists, og har skapt seg en sterk posisjon hos United. Så kom skulderoperasjonen i sommer.

Etter EM-sluttspillet ble det klart at løsningen for å få bukt på skulderproblemet måtte bli operasjon. Dermed måtte 23-åringen gå inn i måneder med rehabilitering og opptrening. Lagkamerat Dean Henderson mener at avbrekket faktisk kan bidra til noe positivt for Rashford og United.

Les: Natten Barcelona signerte Griezmann innså styret at det ikke fantes penger

-Han ble selvfølgelig kastet inn i det i ung alder, og fikk ikke riktig en pause mentalt til å fordøye det. Jeg tror skaden har gitt ham tid til å gjøre det. Han vil være mer sulten enn noensinne for å komme tilbake og spille igjen, sier Henderson til klubbens hjemmside.

Solskjær får tilbake en av favorittene sine. (foto: united, twitter)

Les på Engelske klubber: Franskmann ønsket i Premier League

Som selv har hatt noen måneder med rehablitering etter skade.

-Helt ærlig tror jeg at en pause noen gang er fantastisk. Det hjalp meg i sommer, og jeg er sikker på at det har hjulpet ham. Jeg tror han kommer tilbake bedre enn noensinne, sier Henderson.

Som opplever at Rashford nå er tilbake på sitt beste. Fra United fortelles det at planen er comeback mot Leicester etter landslagspausen.

Brendan Rodgers og gjengen er advart.

Les: Kasper Junker banker inn mål i solens rike

.