Savnet visst å være sammen med noen. (foto: walker, twitter)

Manchester United-målet Jack Grealish viste forrige uke at selv om fotballferdighetene er på plass, betyr det ikke alltid at den sosiale intelligensen følger etter.

Vi kan unnskylde fotballstjernene med at de også er mennsker og unge, men når tusenvis av supportere ser opp til spillerne og blir sett på som rollemodeller, da ligger lista automatisk lavere for hva man bør skjønne blir feil.

Les: Kasper Schmeichel er som de Gea, men kunne aldri spilt for United

Nå er det Manchester City-spiller Kyle Walker sin tur til å «vise finger´n» til alle som overholder myndighetenes retningslinjer i viruskrisen.

Det er The Sun som tydeligvis har en egen task force for kjendiser som driter seg ut på privaten, som søndag skrev om Walkers gjør-som-jeg-sier-og -ikke-som-jeg gjør uke.

City-spilleren oppfordret forrige uke, som de fleste andre Premier League-spillerne, sine følgere på sosiale medier om å bli hjemme og følge retningslinjene fra den britiske regjeringen for å stanse spredning av viruset.

Det var bare det at Walker dagen før hadde tatt med seg to «betalte» damer hjem til privat fest.

Les på Popidol: Ferrán Torres glipper for Liverpool

Denne gangen var det ikke tvil om at The Sun hadde rett. Ifølge Manchester Evening News åpner klubben en intern disiplinærsak mot Walker.

-Fotballspillere er globale rollemodeller, og spillerne har jobbet for å støtte helsevesenet på enhver tenkelig måte. Kyles handlinger strider i dette tilfellet direkte mot dette, sies det fra klubben ifølge Manchester Evening News.

Også Walker skal ha gjort seg liten og unnskyldt for overtrampen.

-Jeg vil unnskylde overfor min familie, venner, klubben supporterne og offentligheten for å skuffe dem, sies det fra Walker.

Da regner vi med at vi slipper å høre så mye fra fotballspillere som ikke skjønner at retningslinjene også gjelder dem.

Les: Det brygger opp til kamp om Jesse Lingard