Kaptein for de gode tidene. (foto: schmeichel, twitter)

Journalisten James Sharpe har fulgt Kasper Schmeichel tett som tidligere reporter for lokalavisen i Leicester. Fortsatt irriterer han seg over at dansken ikke inviteres i «klubben» til David de Gea, Alisson og Ederson.

-Han vurderes som en av de beste keeperne i ligaen, men blir aldri sammenlignet med De Gea, Ederson og Alisson, sier Sharp til Bold.

Les: Tuttosport: Juventus tar innersvingen på Liverpool

Og hva hemmer superdansken?

-En av grunnene er at han spiller i Leicester og folk har en uforklarig tilbøylighet til ikke å gi Leicester-spillere den cred de fortjener. Det ville overraske meg hvis de største klubbene ikke følger ham, for han er en av de aller beste keeperne i ligaen, fortsetter Sharpe.

Les: Wanda Nara har full kontroll over Mauro Icardi

Noen mulighet for at Schmeichel seniors gamleklubb har junior på lista?

-Jeg vet ikke hvilke klubber som for alvor følger ham, men jeg kan si at han hater å bli sammenlignet med faren sin, og hvis han skifter til Manchester United vil han ikke kunne unngå spørsmål om det, avslutter journalisten.

Da kan vi se bort fra at en ny Schmeichel skal skremme motstanderne på Old Trafford. Med forlengelse til 2023 hos Leicester for 33-åringen, ser det uansett ikke ut til at dansken har noen planer om å flytte på seg.

Vi tenker det er et godt valg for spiller og klubb. Og hos Manchester United gror det godt med Dean Henderson.

Les: Planlegger kjøp av Liverpools Xherdian Shaqiri