Men får ikke klem av supporterne. (foto: sevilla, twitter)

Den harde supporter-kjernen hos Sevilla bestemte seg tidlig for å mislike sin nye manager. Da hjelper det ikke at den tidligere Real Madrid-manageren faktisk skaffer resultatene han ble ansatt for.

Fotballen uten supportere hadde vært en gørrkjedelig affære. Det er stemningen, fargene og emosjonsutbruddene (som holder seg innenfor loverkets rammer) som skaper den nødvendige rammen for at spillerne jager rundt som de var sendt ut i en fotballkrig.

Spørsmålet er om Sevilla-supporterne er de rette til å vurdere at Julien Lopetegui er ubrukelig som leder.

Les: United visste godt hvorfor de skulle styre unna Christian Eriksen

For da Sevilla hårfint og med støtte av VAR kom seg videre i Europaligaen etter 0-0 på hjemmebane mot Cluj (hadde 1-1 i første kamp), brukte hjemmesupporterne sin rett til å synge sin sak.

Det er Lopeteguis fotballfilosofi som supportere opplever som drittkjedelig og overforsiktig.

Ifølge Marca ble sangen om «Lopetegui må sparkes» satt på repeat på tribunene, støttet av symbolet med hvite tørkler foran munnen.

Lopetegui vet bedre enn å tulle med kjernen i klubben, og glattet det hele over etter kampen da han fikk spørsmålet om reaksjonen på tribunen.

-Jeg må respektere det. Supporterne må respekteres, og de har en rett til å si hva de mener, sier manageren ifølge Football-espana.

Samtidig er Lopetegui vel vitende om at en 4. plass i La Liga, med samme poengsum som Atletico Madrid på tredje, og avansement i Europaligaen er nettopp det han har blitt ansatt for.

Leder han Sevilla til toppen i Spania og Champions League-spill, kommer supporterne en eller annen dag til å endre mening.

Da avlyses kuppet frem til neste nedtur.

Les: United visste godt hvorfor de skulle styre unna Christian Eriksen