Mister den spanske ryggdekningen. (foto: brentford, twitter)

Det ble et knepent 1-2 tap mot Leicester, klubben som sendte Manchester United hjem fra London med 4-2 tap. Brentford holder seg likevel fortsatt på en sterk 12. plass i debutsesongen, men på tirsdag kom bekreftelsen som kan gjøre det tøft for Ajer og gjengen.

Manager Thomas Frank har organisert Brentford-forsvaret på en ypperlig måte. Den eneste motstanderen i Premier League som har maktet å score fler enn to mål på Brentford er Liverpool – som da måtte betale med tre baklengs og poengdeling.

Brentford-forsvaret må likevel dele mye av æren for clean sheets og poeng i verdens tøffeste liga med en helt spesiell spanjol.

Les: Agent hyler etter tapet mot Bodø/Glimt

David Raya har stått for noen mesterlige redninger som har sikret poeng, reddet poeng og gitt Kristoffer Ajer og resten av forsvaret tryggheten som er nødvendig for å stå med full selvtillit når spillere som Mo Salah og Jamie Vardy fosser mot deg.

Derfor var det en gedigen nedtur for Raya og Brentford etter Leicester kampen. På tirsdag kom den dårlige nyheten fra Brentford om at kampen på søndag koster førstekeeperen fire-fem måneder utenfor kamparenaen.

– David har dessverre dratt på seg en en skade på korsbådet i venstre kne. Det vil kreve en lengre periode å hele skaden, og David skal deretter gjenvinne funksjonaliteten og styrke områddet rundt leddet, uttaler ansvarlig for den medisinske staben hos Brentford.

Hardt for alle parter. Vi ønsker Raya good recovery og Brentford-forsvaret lykke til.

Les: Sepp van Berg kan knapt vente med å vise Liverpool