Var i prat med Karl-Heinz. (foto: roma, twitter)

Folk i Bødø går fortsatt rundt med et stort glis etter 6-1 seieren over en av verdens beste managere og Italias 4. beste klubb (for øyeblikket). På pressekonferansen etter kampen tok Mourinho en stor del av ansvaret, men etter å ha fått kaskader av kjeft i italiensk media og fra klubbens supportere, kom reaksjonen noen dager senere.

For mot Napoli i helgen hadde Roma-manageren sendt fem spillere på tribunen, og var ikke tilbakeholden med å peke på de fem som hadde gitt The Special One et historisk tap.

Les: 5 spillere fikk kjenne på Mourinhos vrede

-Dette var en beskjed til garderoben. Den kampen vil bli en del av historien min, og det er vanskelig for meg å tilgi, sa Mourinho ifølge Football-Italia før Napoli kampen.

Amadou Diawara var en av de fem som ble straffet med to kamper på tribunen etter turen til Apsmyra. Ikke overraskende har dette skapt reaksjon hos agenten som også rammes av Mourinhos uthenging av klienten.

-Jeg forstår ikke hvilket budskap han prøver å sende. Skal Diawara gjøres til syndebukk? Er det en straff for å ha begått en feil? Eller er det et forsøk på å tvinge klubben til å gjøre noe på overgangsmarkedet, sier agent Daniele Paraino ifølge Football-Italia.

(foto: roma)

-Hvis det er i stedet er på grunn av dårlig form eller manglende taktisk forståelse, så synes jeg Mourinho skaper en ubehagelig situasjon. Det er uforklarlig, men Diawara tilpasser seg, avslutter agenten.

I sommer var det interesse fra Premier League for 24-åringen, men endte uten avtale. Vi tviler på at Diawara noen gang kommer inn i varmen hos Mourinho etter å ha «sviktet ham». Spør Luke Shaw.

Les: Prøver seg på China Suarez igjen, minutter etter gold digger Wanda Nara legger ut tårevått skilsmisse bilde