Victor Nilsson Lindelöf og Cristiano Ronaldo kommuniserer!

Ole Gunnar Solskjær har dratt fra Old Trafford, men Manchester United har ennå ikke funnet en løsning på den pågående krisen i klubben, den nye midlertidige manageren Ralf Rangnick sliter med å forene garderoben.

Den tidligere RB Leipzig-treneren opplevde sitt første nederlag siden han tok ledelsen over de røde djevlene i deres hjemmeduell mot Wolverhampton Wanderers, som tok en 1-0-seier.

Ifølge Daily Mirror er det opptil 11 spillere som ønsker til å forlate klubben på grunn av deres manglende viktighet i laget under Rangnick. – Det er de som forventet å få mer spilletid etter Solskjærs oppsigelse, men som ikke har klart å imponere sin nye manager, andre ikke er overbevist av hans trenersystem og taktikk.

Atmosfæren er virkelig dårlig og det ser ut til at det kommer til å bli store problemer for United, sa en anonym kilde til Daily Mirror.

Jesse Lingard, Donny van de Beek, Eric Bailly og Dean Henderson er blant spillerne som angivelig er misfornøyde med rollen sin på laget og kan forlate United i januar.

Se Will Sasso som Steven Segal : En Amerikaner sitt Amerika..

Cristiano Ronaldo i søkelyset
Tidligere Manchester United-kaptein Gary Neville mener at det er mistrivsel i Manchester United-garderoben og kritiserte Cristiano Ronaldo for hans kroppsspråk og holdning etter noen av lagets siste dårlige resultater.

Les: Phil Jones tilbake etter 2 år! Luke Shaw: «Var fenomenal»

Venstreback Luke Shaw understreket at spillerne har et mentalitetsproblem i stedet for et kvalitetsproblem.

«Du ser på spillerne vi har, vi har utrolig kvalitet, men noen ganger er ikke kvalitet nok,» sa Shaw etter nederlaget mot Wolves.

«Vi må ta med intensiteten og mer motivasjon.

— Inne i garderoben vet vi hva vi vil, men ute på banen må vi gi 100 prosent.

Les på Engelske Klubber: Utrolig!, men sant Jack Wilshere tror han får ny klubb uten å være på TikTok