Jeg må innrømme at jeg gjerne får sparken hvis jeg som Paris Saint-Germain sin manager Thomas Tuchel kan cashe inn mellom 70 og 80 millioner kroner. – Etter å ha vært en sannhet i noen dager bekrefter endelig den franske storklubben oppsigelsen i dag.

  • «Jeg vil takke Thomas Tuchel og hans stab for alt de har gjort for klubben», sier president Nasser Al-Khelaïfi.

Les: Nærmer seg løsning for Liverpool spiss Divock Origi
Paris Saint-Germain ligger på tredje i Ligue 1, de vant kvelden før julaften mot Strasbourg med hele 4-0. Til tross for det, må trener Thomas Tuchel gå.

«Etter en grundig analyse av klubbens sportslige situasjon, har Paris Saint-Germain valgt å si opp Thomas Tuchels kontrakt,»

  • Jeg vil takke Thomas Tuchel og hans stab for alt de har gjort for klubben. Thomas har lagt mye energi og lidenskap i arbeidet sitt, og selvfølgelig husker vi de gode tidene vi delte sammen. Jeg ønsker ham alt godt i fremtiden, sier Nasser Al-Khelaïfi, president i Paris Saint-Germain.

Mauricio Pochettino som tidligere har ledet blant annet Tottenham, ser ut til å ta over.

Ifølge Le Parisien har Tuchel og PSG avtalt at treneren vil motta mellom 7-8 millioner euro, rundt 70-80 millioner kroner i kompensasjon for at klubben ga han sparken.

Tuchel overtok som trener for PSG 2018, og vant ligaen med klubben de to siste sesongene. Han tok også PSG til en historisk finale i Champions League tidligere i år. Totalt har Tuchel ledet klubben i 127 konkurransekamper, hvorav 95 av dem endte med seier.

Les: Bestemmer seg denne uka

Tuchel har tidligere også trent Borussia Dortmund og Mainz.