Ikke alle får klem av Klopp. (foto: liverpool, twitter)

Kan forhandle med andre klubber 1. januar

Kontraktsforhandlingene mellom Liverpool og Georginio Wijnaldum har foreløpig ikke kommet noen vei, men nå har Anfield-klubben kommet med et nytt tilbud, skriver Fabrizio Romano.

Nederlenderen har fått mye tillit på midtbanen til Jürgen Klopps stjernespekkede Liverpool-lag, etter overgangen fra Newcastle sommeren 2016. Han har startet flest kamper for ligaleder Liverpool denne sesongen. Verken Klopp eller Liverpool-supporterne vil miste sin bauta på midtbanen. Siden han har passert 30 er ikke sjefene på Merseyside så veldig lysten på å tilby han en lukrativ langtidskontrakt. Liverpool og Wijnaldum leder Premier League i romjulen og ligger godt an kampen om å forsvare tittelen. Om du vil tippe på hvem som vinner Premier League kan du få gode bonuser hos ComeOn.

Kontrakten til 30-åringen går ut til sommeren og han kan fra og med 1. januar snakke og gjøre avtaler med andre klubber. Landsmannen Ronald Koeman, som er sjef på Camp Nou, skal være en av dem som står først i køen for å få midtbanespilleren til Barcelona.

Corriere Dello Sport hevdet før jul at de fleste toppklubbene i Europa er interessert en spiller av hans kaliber og at i tillegg til Barcelona skal også Los Blancos har kommet på banen for å kjempe om Gini Wijnaldums signatur. Zinedine Zidane har satt midtbanespilleren på ønskelista hos Real. Noe som kanskje ikke er den beste nyheten om mer spilletid for vår mann, Martin Ødegaard, i Real Madrid.

Sky Sports-ekspert Rio Ferdinand har tidligere erklært sin kjærlighet til Liverpool-spilleren.

– Wijnaldum er veldig uselvisk, han er intelligent, og han er undervurdert fordi han kan spille i hver eneste posisjon på den midtbanen deres.

LES OGSÅ: Liverpool endret alt

På landslaget har 30-åringen en litt mer offensiv rolle og har scoret hele 13 mål på de 20 siste kampene med flagget på brystet.

Liverpool skal ha lagt frem sitt tilbud i starten av desember, men Gini skal denne uken ha sagt at han trenger mer tid på å bestemme seg. Sky Sports melder at han skal komme til en beslutning i løpet av uken.

Han har lovet Liverpool at han vil gi klubben beskjed om avgjørelsen før han begynner å snakke med andre klubber, hvis han bestemmer seg for at fremtiden hans ligger et annet sted.

Hollenderen kom til Liverpool i 2016 på en avtale verdt £ 23 millioner, og har vunnet Premier League og Champions League i løpet av sin tid i klubben.