Noch ein Mal.

Da Setién fikk 8-2 tapet mot Bayern München i Champions League på toppen av det andre, sa det stopp. Nå opplever den tidligere Huddersfield-manageren David Wagner noe tilsvarende.

Wagner har et tett forhold med Jürgen Klopp etter at de spilte sammen hos Mainz på 1990-tallet. Da Dortmund II-treneren ble hentet til manager-jobben hos Huddersfield i 2015, pratet Liverpools manager varmt om kapasiteten til kompis Wagner. Det gikk nesten, men ikke helt hos Huddersfield, og Wagner ble sendt ut av balløya i 2019.

Les: Supertalent villig til å vente på Real Madrid

Schalke 04 takket for muligheten, og hentet Wagner som nå satt med noen års erfaring fra verdens tøffeste liga.

To runder ut i årets Bundesligasesong melder klubben om at Wagner etter ett år får sparken. Med 0-8 mot Bayern (Barecelona fikk i det minste noen trøstemål) og 1-3 mot Werder Bremen, forlater Wagner Bundesliga-klubben med de siste 18 kampene uten seier.

Les på Engelske klubber: Alisson mener Liverpool er tilbake, men har innsett at ligaen har endret seg

Et knepent tap mot Werder kunne nok leves med, men etter 8-0 tap ble det for voldsomt for ledelsen.

-Vi har alle håpet av vi kunne vende tingene sportslig sammen med David Wagner, men dessverre har de to første kampene i den nye sesongen ikke gitt de nødvendige prestasjonene og resultatene, sier sportsdirektør Jochen Schneider.

Vi tipper det kommer en trøstetelefon fra Jürgen. Det er ikke første gang en manager må gå i bakken noen ganger før det løsner.

Les: Klopp har blinket ut klubbene som kjemper om Premier League-trofeet