Litt tidlig å starte med boblejakka, Jürgen? (foto: Liverpool, twitter)

Alisson sa det, nå følger Jürgen Klopp opp med det samme: Verdens tøffeste liga har blitt tøffere siden forrige sesong.

Med Leeds-kampen friskt i minne der Alisson måtte hente ut tre baller av nettet, ser Liverpool-keeperen at back-to-back sesongen blir tøffere enn forrige.

Les på Engelske klubber: Alisson mener Liverpool er tilbake, men har innsett at ligaen har endret seg

Forrige sesong var det bare Manchester City som nesten klarte å holde tempoet til Liverpool, denne gangen blir det flere brysomme motstandere for Klopp.

-Arsenal ble nummer åtte fordi de ikke hadde tid til å løse situasjonen (Arteta kom først inn i desember). De var ikke den åttende beste klubben i ligaen. De kunne lett ha kvalifisert seg til Europaligaen, og kanskje Champions League. Premier League og disse klubbene er så gode at man ikke kan se hvordan sesongen blir før den har startet, begynner Klopp ifølge Goal.

Les: Leeds parkerer Serie A konkurranse og lander «Den flygende hollender»

Sesongen er nå i gang, så hvilke er utfordrerne til tittelen, Klopp?

-Det er et åpent race. Chelsea kommer til å være der, Manchester United kommer til å være der, det samme med Arsenal og Tottenham. Disse klubbene kommer til å være med, avslutter Klopp.

Nå er Klopp kjent for å ikke komme med så mange verdensmester-uttalelser, men vi henger oss på Liverpool-managerens spådom: Verdens tøffeste har blitt tøffere.

And we love it!

Les: Supertalent villig til å vente på Real Madrid