Alt ser pent og pyntelig ut før sesongstart. (foto: juventus, twitter)

Det har vært merkelig stille rundt Cristiano Ronaldo de siste to månedene. Etter tap (som de sier det i Torino) av Champions League -og Serie A-trofeet ble Ronaldos exit mer eller mindre varslet. Juventus har verken råd til å svi av rundt tre hundre millioner i årslønn til portugiseren uten titler, CR7 har heller ingen ambisjon med å henge sammen med «tapere».

Så forsvant Portugal ut av EM-sluttspillet på et tidlig stadium, deretter tok Messi det meste av oppmerksomheten da han endte opp med signering i Paris.

Les: Fort Anfield er gjenåpnet – og lukket

På torsdag møtte Juve klubbens U23-lag i treningskamp, der dukket ikke Ronaldo opp. Sørger CR7 likevel for at han får sin del av pressedekning med en eller annen spektakulær overgang?

Max Allegri har i så fall ikke hørt noe om det.

-Ronaldo spilte ikke på torsdag, fordi han kommer tilbake fra hard trening, og jeg gav ham en halv fridag. Han har trent godt, og ryktene kan jeg kun lese om å pressen. Han har aldri fortalt at han vil skifte, sier Juventus ifølge Football-Italia.

På søndag starter Serie A i sesongen der Juventus skal gjeninnta tronen i Italia. Dukker CR7 opp mot Udinese, ser det ut som Allegri har forstått situasjonen rett.

Da vi skulle trykke på publiser, kom oversikten med Juventus-troppen tikkende inn på twitter. Ser ut som Allegri får rett.

OPPDATERT: Cristiano Ronaldo har fått oppleve noe totalt ukjent

Les: ESPN: Tottenham har gjort det i Ligue 1