(foto: barcelona, twitter)

Vi måtte gni oss i øynene da vi så bildet. Nr. 14, var ikke det draktnummeret til legenden over alle nederlandske legender, Johan Cruyff?

Det stemmer. Cruyff bar nr. 14 hos Ajax og på det nederlandske landslaget da de var best i verden. Hos Barcelona måtte han dessverre føye seg etter den spanske systemet med nr. 1-11. Da ble det nummer 9, men alle visste at det var draktnummer 14 som lå under hvis man skrapte hardt nok.

Les: Tidligere Liverpool-keeper mener Chelsea kommer til å tryne

Nå bekreftet Barcelona at de vil vise den gjenvendte Philippe Coutinho hvilken rolle Koeman har i tankene for brasilianeren.

Les på F7: Luis Suarez er spilleren Barcelona skal frykte

Mens Coutinho var opptatt med å bidra til at Bayern München stakk av med tre titler, ble Antoine hentet inn til Camp Nou. Franskmannen ble lovet Coutinhos nr. 7, men med brasilianeren ikke formelt ute av Barcelona, ble det nr. 17 på franskmannen i mellomtiden.

Når Coutinho blir tildelt æren av å bære Johans drakt, får Griezmann endelig grepet på nr. 7.

Les på Engelske klubber: Innrykk fra Hollywood: Ryan Reynolds har selvfølgelig kjøpt seg engelsk fotballklubb

For de som ler av at voksne mannfolk er opptatt av et simpelt draktnummer, dette er det største bling en fotballspiller kan ha på seg på gressmatta.

Ronald Koeman har med nr. 14 signalisert at det er Coutinho – fra å være utstøtt – skal lede Barcelona i en post Messi-tid. Vi klarer ikke å tolke dette på en annen måte. Spesielt ikke når Thierry Henry også fikk det ikoniske nummeret.

Ja, vi må faktisk tørke en gledeståre. Endelig, Coutinho!

Les: Pirlo snur opp ned på Juventus-treningene