Måtte vel komme. (foto: juventus, twitter)

Et tilbakevendende spørsmål i fotballens verden er om spillere skal forvente å ha det gøy når de får noen millioner i uka for å levere. Hos Juventus har Andrea Pirlo troen på at resultatene kommer nettopp når man har det gøy på jobben.

Nå er ikke Pirlo kjent for å være noen softis, men ifølge Aaron Ramsey har treningene hos Juventus ikke blitt mindre tøffe, men mer givende.

Les: Tidligere Liverpool-keeper mener Chelsea kommer til å tryne

-Vi har en ny trener, ny stab, nye ideer og spillerne er veldig involvert. Jeg syntes vi har det mye bedre enn forrige sesong. Treningene er harde, men det er også en smule glede i dem, forteller waliseren til Football Italia.

Spillerne er involverte, en anelse glede på treningene. Hvis vi skal tolke stemningsrapporten til Ramsey, virker det ikke som Sarri-regimet var spesielt givende.

Les på F7: Luis Suarez er spilleren Barcelona skal frykte

Om det var en lystigere stemning på treningen som sørget for 3-0 seieren over Sampdoria i sesongpremieren, vet vi ikke. Det vi har troen på er at selv spillere som krever noen millioner kroner i uka, også er mennesker. Så når Pirlo skal få noenogtjue av verdens beste fotballspillere til å skape det ekstrardinære sammen gjennom en lang sesong, da vet han at litt involvering og noen smil hjelper.

Garantert!

Da er også neste klubb advart før de ansetter den kjederøkende Mauricio Sarri: Ikke forvent noen happy days på treningsfeltet.

Les: Solskjærs utfordring er peanuts – det står verre til hos City