Jürgen Klopp og Pepijn Lijnders

RB Salzburg har bygd opp en posisjon som fast Champions League-klubb, der dominansen i østerriksk liga har vært total – frem til denne sesongen. Klubben ligger nå på andreplass i serien med en runde igjen. Nå sikter Red Bull-familiens talentfabrikk seg inn mot Jürgen Klopps wingman.

Pep Lijnders har en høy stjerne hos Liverpool og har vært nevnt som en potensiell erstatter for Klopp, men ikke ennå. I sommer går Lijnders ut porten på Anfield sammen med Klopp, nå sikter nederlenderen seg inn mot hovedtrenerjobb.

LES: Bruker Manchester United for å sette på plass kritikerne

Med bare 22 kamper som hovedtrener for Nijmegen har 41-åringen ikke et hav av erfaring som hovedtrener, men som Klopps wingman har han gått den beste skole. Ifølge The Times og The Athletic ser RB Salzburg Salzburg-ledelsen Lijnders som perfekt til å lede klubben videre og tilbake som den dominerende klubben i Østerrike.

Nettopp Champions League-billetten er en viktig del av suksessoppskriften til klubben, der denne har tiltrukket seg de virkelige store talentene som Erling Haaland.

Er det noe Lijnders har vært med på, så er det runder i Champions League med Mester Klopp. Høres ut som en perfekt oppgave for nederlenderen på vei mot å bygge opp egen hovedtrenerkarriere.

F7: Premier League-flopp er på vei til å bli mangemilliardær