Ole Werner har forsøkt med 100 millioner, det kommer ikke til å fly!

Albert Grønbæk banket inn to mål i Bodø/Glimt sin 2 – 4 seier over Kristiansund. Dansken scoret sitt mål nummer tre og fire på sesongen, og økte med det sin markedsverdi ytterlige.

Tilbudet som ligger på bordet nå kan i beste mening beskrives som passé. Bodø/Glimt er nå den klubben med best økonomi i Eliteserien etter tre gull og et sølv på fire år samtidig som de klarer å selge stjerner dyrt uten at det har synlig påvirket den nordnorske klubbens dominans i Norge.

Bodø/Glimt har tilgode å tape i Eliteserien denne sesongen. Med 7.kamper spilt leder de med 19.poeng, 2.poeng mer enn Brann som har spilt åtte kamper.

Werder Bremen manager Ole Werner er fullstendig klar over at neste sesong i Bundesliga blir tøff. – Den tøffeste i ligaens historie mener Bild som peker på at hegemoniet til Bayern München er truet. – Ikke bare fra seriemester Bayer Leverkusen under ledelse av Xabi Alonso, men også Borussia Dortmund som har kjempet seg til Champions League finale mot Real Madrid. – Han ser som de fleste andre som følger med på norsk fotball at årets spiller i Eliteserien er dansk.

Les på Sporten: Satser på at femtemann ikke takker nei til trenerjobben hos Bayern München og Harry Kane

Vi må heller ikke glemme Vfb Stuttgart og RB Leipzig som begge er i ferd med å legge bak seg en sterk sesong og som har ambisjoner inn i mot den neste.

Det er ingen som tror at Werder Bremen skal kjempe helt i toppen, men manager Ole Werner har fått ting til å fungere på gressmatta og ekstra midler for å det minste kjempe på øverste halvdel av tabellen. Akkurat nå er de nummer 11 av 18 lag.

Ole Werner har latt seg imponere av danske midbanespilleren Albert Grønbæk og har fått 100 millioner å friste Bodø/Glimt med. – Problemet for Werder Bremen tror vi er at Bodø/Glimt fortsatt føler seg avhengige av dansken samtidig som klubbkassa er stappfull.

Hovedtrener Kjetil Knutsen mener tiden er moden for en oppdagering av Aspmyra eller bygging av ny stadion. Han fortalte VG at Det er nå 120 ansatte i Bodø/Glimt og såpass mange spillere i stallen at det er plassproblemer i garderoben. Dessuten er alt gammelt og slitt. – Knutsen rykket ut i media for et par dagen siden og oppfordret politikere og næringsliv til å utnytte suksessen til å få prosjektet i boks. – En ny stadion kan fort koste 600 til 700 millioner kroner. Bodø/Glimt vil selv legge mellom 50 og 100 millioner på bordet.

Bodø/Glimt som nå trolig har gått forbi Rosenborg også i økonomi har klart balansegangen med å selge spillere for store penger og samtidig vinne fotballkamper.

Nå er det den danske midbanespilleren Albert Grønbæk som Bodø/Glimt hentet for to somre siden fra Aarhus for 3,3 millioner euro det spørres om.

Werder Bremen manager Ole Werner beholdt jobben etter at klubben med et nødskrik klarte å beholde plassen i Bundesliga forrige sesong, denne sesongen har det gått vesentlig bedre noe som gjør at Werner har fått mer å shoppe for.

Bundesligaklubben skal forsterke den offensive midtbanen, langt der opp i nord har en Bodø/Glimt-spiller spilt seg inn på ønskelista.

Albert Grønbæk ble hentet til Bodø/Glimt fra AGF i 2022, står med 80 kamper i den gule drakta og har levert solide 26 scoringer og 14 assists.

LES: Ny oppsiktsvekkende kandidat til å erstatte Ramsdale hos Arsenal

23-åringen har åtte U21-landskamper bak seg for Danmark. Ifølge Bild har Werder Bremen forhørt seg om «tilgjengeligheten» til den sentrale midtbanespilleren med pris på 100 millioner kroner pluss.

Bodø/Glimt kommer ikke til å selge Albert Grønbæk i sommer, men mindre det kommer et bud som gjør at bygging av nye Aspmyra kan startes i ekspressfart.

Les på F7: Premier League-flopp er på vei til å bli mangemilliardær