United ødela moroa i første omgang. (foto: liverpool, twitter)

Etter 2-0 seieren på Anfield skulle vi tro Jürgen Klopp var fornøyd med arbeidsdagen, men Solskjærs gjeng lyktes med å skape ubalanse hos Liverpool.

Ikke at det så ut til å stresse hjemmelaget, men hadde dette vært noen andre klubber som gjestet Anfield, ville det ha stått 3-0 – skal vi tro Klopp.

Les: Forlot Liverpool rett før suksessen bare for å bli overflødig i Juventus

-På en normal dag ville vi har scoret tre ganger i første omgang og vi skulle ha sikret kampen tidligere i andre omgang, sier Klopp til BBC etter kampen.

Men dette var ingen normal dag med United på besøk.

-Men United hadde åpenbare kvaliteter, de spilte fotball som gjorde at vi var nødt til å forsvare oss. Vi gjorde små feil, avslutter Klopp før han reiser hjem til en sen søndagsmiddag.

Dermed avleverer Klopp både kritikk til seg selv og sine egne – og ros til United for å messe opp Liverpools spilleplan – som få andre klubber har klart denne sesongen.

Les: Manchester United har mer å bekymre seg over enn et tap mot Liverpool